G.Klok Timmerwerk & Montage heeft al jaren ervaring met het realiseren van badkamers, geheel in stijl en naar wens van de klant.

Het grote voordeel van ons bedrijf is, dat wij het meeste van de verbouwing / renovatie zelf doen vanaf het demonteren /slopen van de oude badkamer tot en met oplevering. Voor u levert dit als voordeel op dat u één aanspreekpunt heeft waar u alles mee bespreekt en overlegt.

Als het voorkomt dat er ingrijpende veranderingen nodig zijn aan de watervoorziening of afvoer, dan schakelen wij hiervoor een gespecialiseerd loodgietersbedrijf in waarvan wij weten dat deze snel en vertrouwd werk levert. Verder werken wij op zo’n manier dat de klant uiteindelijk zo weinig mogelijk ongemak ondervind van de verbouwing,

Hierbij denken we aan het eventueel plaatsen van een noodtoilet of douche, stofafzuiging, eventueel een dichte afscheiding tussen bouw en woongedeelte.

Bij het kopen van een nieuwe badkamer komt heel wat kijken, bepalend hierbij zijn o.a. de beschikbare ruimte, het gewenste comfort, en het budget.

Het advies wat u krijgt is zeker van groot belang, omdat in een eerste gesprek al grotendeels bekeken word wat de mogelijkheden zijn, en u duidelijker in beeld krijgt wat er qua ruimte, maar ook financieel mogelijk is.

Wanneer u dan een bepaalde stijl of combinatie in gedachten heeft, zou u in de showroom bij de leverancier kunnen gaan kijken om tot een definitieve keuze te komen.

Ook in de showroom zijn ervaren mensen die weten waar ze over praten en u een degelijk advies kunnen geven over sanitaire voorzieningen en over eigenschappen of kleuren van tegelwerk. Op dat moment kunnen wij voor u een vrijblijvende offerte maken, zodat u op een rijtje heeft wat u kan verwachten bij het vernieuwen van uw badkamer.

Denkt u dat wij iets voor u kunnen betekenen, belt u ons dan vrijblijvend op 0625163501 voor een afspraak om eens te bekijken wat de mogelijkheden zijn.

U kunt ook het contact formulier op deze site invullen, dan nemen wij contact met u op.

strak en modern met grote doucheunit en electrische vloerverwarming

klassieke landelijke badkamer met inloopdouche

badkamer met glazen inloopdouche en houtlook vloer